Търсят се автори

С годините в The Occult Room се появиха много нови неща, които да отговарят на желанията на читателите й. Всяко нововъведение допринасяше за по-добра комуникация, по-интересни теми и по-актуален поглед върху проблемите и въпросите, свързани със света на мистицизма. Смея да твърдя, че като създател и автор на блога, успях да изпълня една задоволителна част от задачите, които си поставях с всяка изминала година. Но с много други не успях да се справя. Едно от основните ми провинения през изминалата година бе това, че не можах да напиша всички публикации, които исках. Личният ми живот и рутинните задължения взеха превес, а времето така и не успя да ми стигне за нищо. Поглеждайки назад забелязах, че тази тенденция не е само от тази година и публикациите в The Occult Room с направо плашеща последователност стават все по-малко с всяка изминала година, за да стигнат критичния брой от 24 за изминалата 2014.

Всичко това ме наведе на мисълта, че е време за промяна.

Първоначално реших, че просто ще спра да публикувам и ще остава The Occult Room да съществува в интернет пространството. Но винаги съм се дразнила на тези започнати, а недовършени блогове, които съм срещала. Нещо повече - сметнах, че не мога да разочаровам всички, които толкова упорито следяха каво се случва тук и които ще продължат да очакват следващата публикация.

Ето защо измислих компромисно решение - ще сменя формата.

Въпреки че The Occult Room започна съществуването си като личен блог, реших да променя това и да я превърна в място, където много автори да изразяват мнението си, да споделят своя личен опит, да дават информация и дори да обсъждат новините от сферата на мистицизма.

И така идваме до важната част - кои ще са тези автори? Вие, разбира се!

Ако искате да станете автор в The Occult Room е необходимо да направите следното:

Напишете текст от една страница (ок. 1500 знака с интервалите) върху тема, свързана с мистицизма и го изпратете на cath@abv.bg

Изисквания ъм текста:

- да е грамотно написан!
- да съдържа авторски текст
- да са посочени източниците
- да съдържа поне едно изображение, свързано с темата

Ето и някои съвети от мен.

- Ако не можете да измислите за какво да пишете разгледайте тематичните раздели в блога - те ще ви подскажат много идеи.

- Не се опитвайте да подражавате на моя стил на писане! Индивидуалният стил на писане е нещо почти толкова важно, колкото и наличието на знанията по обсъжданата тема.

- Не се притеснявайте, че няма да се справите. Това, което ще търся няма да са завършени автори, а хора с потенциал. В бъдеще за създаването на всяка статия ще помагам с каквото мога, ако авторът има нужда.

Всички одобрени автори ще бъдат включени в авторския колектив на ремонтираната и обновена Тайна стая.

Очаквам вашите статии!

Успех!

РЕДАКЦИЯ - Поради факта, че блогът вече не функционира - статии няма да се разглеждат!

Няма коментари:

Публикуване на коментар

Преди да бъде публикуван Вашият коментар трябва да бъде одобрен от администратор.