вторник, 29 декември 2015 г.

Зимна ваканция 2015/2016

Направо не е за вярване, че още една година се търкулна покрай нас, че дори ни и позавъртя със себе си. Да си призная трудно ми е да пиша заключителни статии за годината, защото не мога да се отърся от чувството, че пиша нещо наистина финално. Разбира се, това не е вярно и макар и с малки, бавни стъпки, The Occult Room също ще влезне в новата 2016 година. Която може да се смята за първия юбилей на блога, имайки предвид, че именно през 2016 година, ще се навършат точно 5 години от неговата първа публикация. И тъй като осъзнавам това в момента, в който пиша тези редове, то през зимната ваканция ще имам достатъчно време да измисля какво ново да измисля и какви подаръци да раздам по случай целите пет години, през които вие упорито четете написаното тук.

Ако трябва да обобщя 2015 година с няколко думи, то ще е "липса на време". Личните ми дела завзеха драстично времето ми и не остана много време за писане на публикации тук. За съжаление не успях да напиша повече статии от миналата година, а ако не бяха гост авторите, положението щеше да е съвсем тъжно. Но за мен чашата е винаги наполовина пълна - наличието на хора, които искат да пишат статии е много по-важно за мен, отколкото възможността аз самата да пиша такива. Мога само да се надявам, че и през идната година ще продължа да получавам предложения за статии от стари, нови и различни гост автори.

Чуждото присъствие в The Occult Room бе подчертано и от двете нови интервюта, които споделих през 2015 година. Искрено се радвам, че успях да ви представя тези хора, които споделиха своя опит, своята история и своята гледна точка за езотериката и окултизма в България. Да видим кой ще ни донесе новата година...

Изобщо очакванията преди новогодишната нощ са винаги повече от резултатите след нея. Но пък по-добре да си поставиш повече цели, отколкото съвсем към нищо да не се стремиш! :)

Благодаря на всички, които и през тази година се вълнуваха от нещата, които се публикуват в блога. Желая на всички весело посрещане на новата календарна година!

Стремете се винаги към повече знания!

Успех!

Няма коментари:

Публикуване на коментар

Преди да бъде публикуван Вашият коментар трябва да бъде одобрен от администратор.