петък, 12 юли 2013 г.

Лятна ваканция 2013

Това лято ваканцията ще бъде малко по-различна - аз ще си отсъствам, а вие ще си четете нови статии. Установих, че Blogger имат функция за насрочване на статии, т.е. аз пиша статиите когато си искам, а системата на сайта е така добра да ги публикува на датата и дори часа, на които преценя. След като разбрах и как действа всичко това (силната ми страна определено не са технологиите), останах просто очарована! Така вече няма да се налага, докато аз пътувам вие да скучаете и да чакате края на лятото, за да прочетете поредната статия в The Occult Room. Единственият минус е, че няма как линковете към статиите да се препратят към страницата във фейсбук (ако знаете такъв вариант - споделете!). Но и за това има решение - ако не искате да пропускате статиите, то винаги можете да се запишете за следене на блога по e-mail. Ще намерите полето за това от дясната страна, точно под търсачката (която, за съжаление, все още не работи - този проблем просто не мога да го реша сама).

И така подготвила съм ви доста практични статии, както и една съвсем нова секция, които да са от полза за вашата практика през идващите месеци. Ако имате предложения и желания относно темите или самия блог, ще се радвам да ги прочета. За целта пишете на познатия ви адрес - cath@abv.bg

Не страдайте за това, че слънчевите дни тази година са по-малко, а оползотворете дъждовните такива с четене, събиране на информация и пак четене. Търсете, интересувайте се, питайте!

Успешно лято на всички!

2 коментара:

  1. https://www.facebook.com/RSS.Graffiti - автоматично поства линкове с картинки към записи когато са добавени. Има опции като : да се избира до колко статии на ден да се споделя ,също и опция за обхождане на блога или сайта : примерно през половин час и ако има нови ги споделя през 30 минути. Лесно е за използване.

    ОтговорИзтриване

Преди да бъде публикуван Вашият коментар трябва да бъде одобрен от администратор.