събота, 21 септември 2013 г.

Есенна таро подредба

Есента е времето, когато природата утихва, за да се приготви за символичната смърт на зимата. Това е един чудесен период, в който можем да спрем за минута и да направим равносметка на летните месеци, да осъзнаем и осмислим плодовете на изминалата година. Приятен начин да направим това е чрез тази есенна Таро подредба, която е идеално допълнение за отбелязването на Есенното равноденствие. И така запалете вашето любимо благовоние, налейте си чаша топъл чай и разбъркайте тестето.



Значение на позициите:

1, 2, 3 – Листа. Всяка карта символично представя по един от летните месеци. Какво сме постигнали? С какво не сме се справили? Сега е моментът анализираме и оценим всичко това.

4 – Кошница. Тази карта ни напомня с какво сме „напълнили”, нашата кошница за есента. Положителните ни черти и способности, на които трябва да разчитаме през следващия сезон.

5 – Поука на деня. Необходимите действия и компромиси, които са нужни, за да постигнем целите си през следващите месеци.

6 – Поука на нощта. Необходимите вътрешни промени, емоции и чувства, които са необходими, за да изпълним своите цели през есента.

Успех!

по материали от:
http://www.pagangate.com/wicca/autumn-equinox-tarot-card-spread/

Статията е публикувана за пръв път в онлайн списание "Змей Магесник", брой 3

Няма коментари:

Публикуване на коментар

Преди да бъде публикуван Вашият коментар трябва да бъде одобрен от администратор.