събота, 21 декември 2013 г.

Зимна ваканция 2013/2014

Днес официално настъпва зимата - Зимното слънцестоене е точно в 19:11 ч. Според народните вярвания днес слънцето умира, за да се роди три дни по-късно на Коледа. Нашите предци са изразявали своята почит към този преход, като са спазвали определени забрани, една от които е спазването на пост. Малко са хората, които успяват да постят цели 40 дни преди Коледа, но ви съветвам - лишете се от животински продукти поне в последните три дни - от тази вечер до Бъдната. Усилието не е толкова голямо!

Станалата вече традиционна картинка на жена с птица сигурно подсеща редовните читатели на The Occult Room, че това ще е последната публикация за тази година. Има няколко неща, които смятам, че си струва да спомена. На първо място да отбележим с гордост малко цифри:

- Страницата на блог-а във фейсбук към този момент е харесана от 218 души
- Блог-ът има 34 членове
- От своето създаване до сега, страницата е била разгледана 73 983 пъти!

След като видяхме фактите, нека да се ориентираме и към сантименталностите. Благодаря ви за подкрепата! Благодаря и за многото писма, които получих през годината - някои с въпроси, а други само изразяващи вашата благодарност за публикациите тук (което ми е любимото!). Не можете да си представите колко е хубаво да знам, че написаното в The Occult Room е полезно за вас. И най-накрая, но не на последно място, искам да ви благодаря за това, че все още искате да знаете повече и че не сте спрели да търсите!

Както винаги и през 2014 година очаквам вашите предложения, идеи, въпроси и коментари на познатите ви места:

- като коментари тук
- като коментари или лични съобщения на страницата във фейсбук
- на e-mail (посочен някъде от дясната страна на екрана)
- или дори в профила на The Occult room в ask.fm

Пожелавам ви весело и ползотворно изкарване на празниците! Здраве, щастие и късмет през новата година и нека всеки ден да се стремите да знаете повече, отколкото сте знаели предишния!

Още веднъж ви благодаря, че ми правите компания в Тайната стая! Надявам се да се срещнем тук и през новата година!

Успех!


Няма коментари:

Публикуване на коментар

Преди да бъде публикуван Вашият коментар трябва да бъде одобрен от администратор.