понеделник, 2 май 2011 г.

Свещи - основна информация 1 част

1. Обозначаване на свещите

Първата стъпка в подготовката на една свещ е нейното обозначаване. То включва изписването на буквални или символични инструкции за духовната цел на свещта. Може да се издълбаят името на целта, върху която се работи, свещени символи на духове, Елементали и т.н., за да се увеличи силата на свещта.

В идеалния случай работата по свещта се извършва върху олтара, в подходяща атмосфера (запалено благовоние, олтарни свещи, които да осветяват помещението). Енергията, която се влага в приготвянето на свещта е точно толкова важна, ако не и повече, от тази, когато я използвате.

Свещта може да се изрисува практически с всичко, но е добре да използвате въображението си. Например използването на трън от роза за любовни или секс магии; или ръждясал пирон или счупено стъкло за проклятия, отмъщения.

1.1. Изписване на име – кога и как трябва да се прави?

Ако се работи върху определен човек, може да се изпише името му върху свещта. Има няколко метода. На първо време е добре да се уточни, че винаги трябва да се започва с чисти и сухи свещи.

-Ако се опитваме да привлечем някой – името се изписва от долу на горе.

-Ако се опитваме да се отървем от някой – името се изписва от горе на долу.

-Ако целта е контролиране, принуда, манипулация, името се изписва спираловидно околосвещта. За тази цел се пише няколко пъти.

Всяка една свещ може да представлява само един човек. Ако се работи върху много хора или група, всеки един трябва да има собствена свещ.
Името на целта трябва да се казва силно и ясно всеки път, когато се изписва. Можете да казвате и някаква команда/желание, която да отеква във Вселената.

1.2. Изписване на символи, знаци и сигили

Тук не мисля, че има какво да се коментира, просто според целта се използват подходящите символи, знаци и сигили, като допълнение към името или самостоятелно.

Източник: Преди доста време съм превеждала тази информация от интернет. Търсих, но не успях да намеря сайта, за което се извинявам. Ако все пак го намеря, ще споделя.

Няма коментари:

Публикуване на коментар

Преди да бъде публикуван Вашият коментар трябва да бъде одобрен от администратор.