сряда, 11 юли 2012 г.

Пътешествието на Глупакът

Интересът към картите Таро може да бъде продиктуван от много и различни фактори. Едни започват заради любопитство, а други заради необходимостта да надникнат в бъдещето и да намерят по-задълбочени отговори на своите въпроси. Независимо от причината, на всеки от вас е ясно, че още с взимането на колода Таро в ръце, ние започваме едно почти безкрайно и интригуващо пътешествие. Пътешествието на Глупакът.

От доста време насам в Пловдив се организират, при това доста успешно, срещи на които всеки може да сподели своя опит с картите Таро. Идеята на The Occult Room е да предостави подобна възможност и на хората в София.

Както вече сте се досетили, наименованието "Пътешествието на Глупакът" беше избрано защото на тази първа среща ще направим и първата крачка - ще започнем приключението. Някои от темите, които бихме могли да обсъдим и някои от въпросите, които бихме могли да си зададем са:

- Представяне и запознаване
- Защо започнах да се занимавам с Таро?
- Кога и защо използвам Таро?
- Каква колода предпочитам да използвам?
- Каква колода бих искал/а да притежавам?
- Какво представлява/олицетворява/символизира за мен "Глупакът"?
- Какви въпроси поставя пред мен "Глупакът"?

Срещата ще се проведе на 28.07.2012 год. във "Веда Хаус" София. За да потвърдите присъствието си, моля пишете на cath@abv.bg до 25.07.2012 год.

Не се колебайте да споделяте всякакви въпроси, предложения и идеи на стената на събитието!

Събитието във Facebook

Таро Срещи в Пловдив

Няма коментари:

Публикуване на коментар

Преди да бъде публикуван Вашият коментар трябва да бъде одобрен от администратор.