петък, 25 юли 2014 г.

Олтарите на другите

Преди доста време бях публикувала една инициатива, която имаше за цел да събере на едно място снимки на вашите олтари. За огромно мое съжаление, идеята ми не успя да се реализира и аз оставих нещата на чистата случайносто - ако някой, някога прочете, реши и изпрати - с радост ще създам въпросни албум.

И тъй като явно "нашите" олтари все още са твърде срамежливи, за да навлезнат в интернет пространството, реших да покажа "техните" олтари. Става въпрос за една страничка в социалната мрежа tumblr, който прави точно това, към което и аз се стремях, но много по-мащабно - споделя снимки на олтари от различни краища на света. Всякакви олтари. Много олтари. Изключително много о

И тъй като наистина не мога да опиша многообразието, което ще намерите на сайта с думи, предлагам ви изображения на някои от олтарите, които ми допаднаха най-много.

Олтар създаден от erudice
Олтар създаден от egilskalla-grimsson
Олтар създаден от bornheimer
Олтар създаден от morbidosity
Олтар без посочен автор
Олтар съдаден от rachelagain
Олтар без посочен автор
Това са само няколко от снимките, които ще намерите на сайта със звучното име "Fuck Yeah Altars". Не пропускайте да разгледате колкото можете повече снимки - на ваше разположение са повече от 300 страници с изображения! Не само че е изключително любопитно какви олтари поставят хората в домовете си, но и наистина можете да почерпите вдъхновение и за вашия собствен олтар.

Успех!

Няма коментари:

Публикуване на коментар

Преди да бъде публикуван Вашият коментар трябва да бъде одобрен от администратор.