събота, 10 декември 2011 г.

Зимни срещи, организирани от PFIB


Моите приятели от Pagan Federation International Bulgaria (PFIB) са решили да възродят една отдавна отмряла традиция в България за организиране на срещи, които имат за цел да съберат хора с интерес в окултното. Независимо дали се занимавате с церемониална магия, с паганизъм или просто гледате на карти Таро, то подобно събитие ще е интересно за вас. Благодарение на срещите, на които съм присъствала в миналото съм се запознавала със страхотни хора, с които сме си били взаимно в полза - я да разменим някоя книга, я да качим нещо в електронен вариант или просто да се видим на по кафе. Срещите са важни и от друга страна - те са първата крачка към организирането на по-интересни събития като семинари, тематични излети, работилници (workshops). Моят съвет е да не изпускате подобни възможности - те ще обогатят както познанствата ви, така и знанията ви!

Тази зима PFIB, организират за по-голямо удобство две срещи - една в Пловдив (21 декември) и една в София (17 декември). И двете срещи ще бъдат проведени в заведения, които са централно разположени в съответния град. Темите, които ще бъдат обсъждани са :

- Зимното слънцестоене, което е и причината тези срещи да се организират точно сега

- Wyrd Camp, една изключително интересна инициатива на PFI

- членството в PFI България както и предстоящите събития на PFI България

За повече информация, относно мястото на срещите и всякакви други подробности, можете да се обърнете към SothiS, която е координатор за България на Pagan Federation International. Пишете на pfi_bulgaria@abv.bg

А аз ще се радвам да се видим на срещата в София!




Няма коментари:

Публикуване на коментар

Преди да бъде публикуван Вашият коментар трябва да бъде одобрен от администратор.