събота, 10 декември 2011 г.

Заклинание за късмет с карти Таро

Повечето хора използват картите Таро като средство за гадания, но има и такива практики, които са свързани с употребата им като магически инструменти. Разбира се, сега можете да предположите, че става въпрос за поставянето на олтара на определени карти при определени събития, но случаят е съвсем друг. Ще се опитам да обясня така, че да стане възможно най-ясно. На всеки е известно, че при подредба използвана за гадание ние слагаме една до друга карти, по чието значение разбираме какво ни вещае бъдещето. При магията с Таро, процесът е обратен – нареждаме картите, чието значение искаме да се реализира на съответните позиции, т.е. предварително подреждаме желаният резултат. Така създаваме план на това, което искаме да се случи и с помощта на картите Таро и на нашата собствена енергия, създаваме един вид магия, за постигане на това.
Разбира се, както всеки друг магически метод, и този има своите условия. На първо и най-важно място е изключително доброто познаване на значенията на самите карти. Няма как да предначертаете план на език, който не разбирате, а също така подобно познание ви е нужно, за да не предизвикате неволно негативни резултати. При всички положения внимавайте много, дори и да сте решили да използвате готово „таро заклинание”.
Тук, за да можете да си представите по-ясно за какво говоря, ще ви дам пример за една такава подредба. Но отново предупреждавам – ако нямате добри познания в сферата на картите Таро, не пробвайте и не вярвайте на сляпо! В тази конкретна подредба, ще ви е нужен някакъв предмет, върху който да се съсредоточите – това може да е снимка, написано на лист хартия желание или всеки предмет, който смятате, че ще ви бъде от полза. Картите се нареждат една след друга и моят личен съвет е да си поставяте цели, които са реално постижими, а не да фантазирате. Подредбата, която ще ви покажа е
За късмет

Позициите, както виждате са следните:
1. Сила VIII
2. Висшата жрица II
3. Магьосникът I
4. Звездата XVII
5. Колелото на съдбата X
6. Обесеният XII и IX чаши
7. На това място поставете фокусът на подредбата (четирилистна детелина, лотариен билет, надпис „Късмет” или каквото прецените за подходящо за случая)
Разбира се, след като наредите картите трябва да прекарате известно време в концентрация върху желанието си. Това трябва да повтаряте всеки ден, докато то не се сбъдне. Наистина е малко задължаващо, но считам, че това е съвсем дребна жертва за това, че ще получим желаното!
Успех и както казах – бъдете внимателни!
Източник:

2 коментара:

  1. Обесеният обърната, не Глупакът

    ОтговорИзтриване
    Отговори
    1. Понякога съм толкова разсеяна! Благодаря за поправката, ще редактирам текста! :)

      Изтриване

Преди да бъде публикуван Вашият коментар трябва да бъде одобрен от администратор.