вторник, 3 януари 2012 г.

Таро подредби за Новата година

С началото на януари месец, всеки, който се занимава с някакъв вид гадание, бърза да си направи равносметка за изминалата и да надникне в предстоящата календарна година. Ето защо аз избрах и първата публикация за 2012 година да е именно такова гадание. И тъй като е Нова година, реших за разлика от обикновено да не ви давам само една подредба, а направо три! И трите подредби се различават помежду си, което, надявам се, ще спомогне за това всички вкусове да са удовлетворени. И така...

Новата година по сезони

Ако искате да разберете какво ви очаква в следващите четири сезона, разбъркайте тестото, както обикновено и наредете четири карти една до друга. Всяка от тях ще бъде съответно

1. Пролет; 2. Лято; 3. Есен; 4. Зима;

Тук ще трябва да се съсредоточите повече, защото по една карта за три месеца ще бъде трудно предизвикателство. Моят съвет е да отделите достатъчно време, а не да претупвате подредбата, тъй като изглежда елементарна.

Новата година в месеци

Точно както гласи наименованието това е подредба, в която слагате по една карта за всеки месец от годината. Също както при предната подредба не претупвайте подредбата и се опитайте да извлечете максимума от нея. Всяка цифра отговаря на съответния месец.

Подредба за новата година

Тази подредба ще е малко по-интересна на всички, а също така ще изисква и малко повече съсредоточаване. Предполагам, че именно тя ще е най-интересна на всички! Интересен е и самия начин на теглене на картите, за това прочетете внимателно какво пише в значенията, преди да избързате и да я подредите както обикновено.

Значение на позициите:

1. Какво оставям назад в Старата година?

2. Какво ме чака през Новата година?

3. Основна възможност през Новата година

4. Основно предизвикателство през Новата година

5. Скрити страхове (картата се тегли от долната страна на тестето)

6. Дълбока мъдрост/Съвет от висшите сили (картата се тегли от средата на тестето)

7. Основна посока на развитие през Новата година

Успех - както с подредбите, така и с новата година!

1 коментар:

Преди да бъде публикуван Вашият коментар трябва да бъде одобрен от администратор.