четвъртък, 13 октомври 2011 г.

Заклинание за привличане на любов

Въпреки, че лично аз съм малко против това, което най-общо се нарича "любовна магия", днес съм ви приготвила едно доста разпространено и сравнително лесно заклинание за привличане на любов. Нека направя уточнението, че има особена разлика между това да привлечеш любов в живота си ( както е в случая) и това да натрапиш своята псевдо-любов на някой конкретен невинен човек. Хубаво е да правите разликата, защото първото е доста невинно, докато второто си е чиста проба "черна" или зловредна магия. При всички положения, внимавайте в избора си и старателно преглеждайте заклинанията преди да ги изпробвате, за да си нямате проблеми.

Това заклинание се прави по време на пълната луна и то преди да е изгряло слънцето. Нужни са ви червена свещ, червен яспис, червена роза, червена панделка и хубав лист. Запалете свещта, дръжте ясписа в едната си ръка, а розата оставете да стои до вас. На листа напишете (а може и успоредно с това да изричате заклинанието):


"Ще дойде любов
Да изпълни чисто сърце
Нощем и денем
В очакване
В Пълнолуние ще пребъде
Огън проникващ навсякъде
Бъди мой пратеник
Южни ветре
Заеми ми крилата си
До следващата луна
Ела, ела любов
От сърцето ми направи си дом
"

Навийте листа и го вържете с панделката, след което го приберете на скрито място, където никой няма да го намери.

Както можете и сами да забележите самото заклинание има чисто пожелателна форма и в него се изразява простото желание за поява на любов в живота на този, който го прави. Интересно е, че в случая има и конкретен срок, в който заклинанието трябва да се осъществи - "до следващата луна", т.е. до другото пълнолуние. Няма никакви заплахи, никакви заповеди, всичко си е съвсем добронамерено.

1 коментар:

  1. Определено това е един много хубав ритуал за всеки, който търси любовта, но мисли вече, че няма да я дочака. Въпреки че според мен трябва да оставим тези неща в ръцете на Вселената, защото тя най-добре знае кога сме готови да създадем някакви ползотворни за нас отношения :)

    ОтговорИзтриване

Преди да бъде публикуван Вашият коментар трябва да бъде одобрен от администратор.