петък, 7 декември 2012 г.

Малки заклинания за намиране на работа


Понякога човек започва да губи надежда, че ще намери работа, особено когато икономическата обстановка в страната е неподходяща. Разбира се, ние не трябва да разчитаме, че едно заклинание или магия ще оправи нещата „като с вълшебна пръчица”. Не трябва да забравяме, че за да получим нещо, то трябва да положим усилия за това. Приготвила съм ви няколко малки заклинания, които да ви помогнат в намирането на работа. Но ви препоръчвам – не се осланяйте само на тях! Търсете работа, която е подходяща за вашата квалификация, ако нямате такава – опитайте се да посетите курсове, с които да придобиете нови умения и т.н. И най-важното – никога не се отчайвайте! Успех!

1. Заклинание с възли за намиране на работа

За да намерите работа, ако имате трудности при търсенето, запалете зелена свещ и омотайте зелен канап (конец) около основата на свещника, така че да е далеч от пламъка. Съсредоточете се върху канапа и помислете точно каква работа искате да намерите, но не бъдете прекалено „алчни” в желанията си. Завържете седем възела на канапа, като на всеки възел казвате по едно от следните изречения, в зависимост от номера на възела:

С първи възел заклинанието започва,
с втори възел, желанието ми се сбъдва,
с трети възел – работа за мен се появява,
а с четвърти възел – намирам нейна обява.
С пети възел моята работа процъфтява.
С шести възел моето заклинание се заковава.
С седми възел – силата се освобождава.

Трябва да направя уточнението, че възлите не трябва да бъдат един върху друг. Трябва да оставите канапа завързан и да го приберете на скришно място.

2. Заклинание за намиране на работа

Напишете на зелена свещ какъв вид работа искате да намерите и запалете свещта, като кажете:

Да направи за мен това, осигури ми желаната работа

И оставете свещта да изгори напълно.

3. Муска, за да си осигурите назначение

Вземете зелено парче плат от естествена материя оформено като квадрат и с размер малко по-малък от този на носна кърпичка. Поставете го с единия от ъглите сочещ към вас. В средата на плата сложете 3 семена кардамон, дафинов лист и клонче розмарин. Завържете ги с конец в малко вързопче. Преди всяко интервю за работа, подръжте вързопчето и си представете как влизате в уверено в стаята и получавате желаната работа. Ако решите да го носите с вас, то трябва да е на място, където никой няма да го види.

Превод от английски: Cath

Източници:
(2), (3) http://witchescircle.webs.com/jobspells.htm

Полезни връзки:

Няма коментари:

Публикуване на коментар

Преди да бъде публикуван Вашият коментар трябва да бъде одобрен от администратор.