събота, 17 септември 2011 г.

Проверка с олио

Отново публикувам една от по-лесните техники, чрез които можете сами да разберете дали имате направена магия. Ритуалът е доста стар и идва от Шумер, страна известна с множеството си магьосници и заклинатели. За целта са ви нужни само олио и съд с вода. Хубаво е водата да е изворна (в градски условия минерална) или според вярванията ви – светена.

Трябва да потопите показалеца си в олиото, след което да го оставите над съда с вода така, че в него да капнат три капки олио от пръста ви. Ако една от капките се разтвори, но останалите са на повърхноста, то няма за какво да се притеснявате. Това е най-вероятно заради негативните енергии и емоции в ежедневния ви живот. Ако две капки се смесят с водата, обаче е малко по-сериозно. Или сте много натоварени психически в ежедневието си или имате лека негативна намеса от друго лице (може дори и без знанието му), например уроки. Ако и трите капки се разтворят, значи върху вас действа магия, която трябва да бъде неутрализирана. В този случай потърсете помощ от някое по-вещо в тази област лице.

Съществува и едно мнение, че при този метод можете дори да видите кой точно ви влияе. За тази цел трябва да затворите очи и да поставите дланта си над съда с разтвореното олио. Концентрирайте се и съсредоточете съзнанието си върху това, което искате да разберете. Счита се, че първият образ, който се появи в съзнанието ви, ще е на човека, който ви е омагьосал.

Искам отново да наблегна на това, че ако случайно откриете, че имате някакво негативно влияние е добре да се свържете с по-опитен човек. Разбира се, хубаво ще е да не се втурвате в къщата на първата гледачка, за която чуете, а по възможност да потърсите някой, който е препоръчан от сигурен човек.

1 коментар:

  1. Здравейте,
    Току що си направих ритуала с олиото. Нито една от капките не се разтвори напълно във водата, но две от тях почти се сляха една с друга - разляха се по повърхността на водата, като образуваха фигура на бели дробове (поне на мен така ми заприлича), а водата изби на малки капчици върху тях. Третата капка остана непокътната на повърхността.
    И още нещо. Докато изливах водата от ритуала в мивката, изведнъж ми замириса на изгоряло. Огледах се, и забелязах съвсем слаб пушек до себе си, който почти веднага се разсея. Тъй като прозорците в помещението са затворени, а и днес не съм слагала нищо на котлона, помислих, че миризмата и пушекът идват от някой съседен апартамент. Само че в стълбището нищо не се усети. Излязох на балкона - и там никакъв мирис от никъде. Проветрих стаята и миризмата изчезна, пушек вече не се е появявал.
    Вероятно звучи налудничаво, но ще се радвам, ако някой изкаже някакво мнение за случилото се.

    ОтговорИзтриване

Преди да бъде публикуван Вашият коментар трябва да бъде одобрен от администратор.